PEPP:in joulukalenteri, osa 1 | PEPP:s julkalender, del 1

Ensimmäinen adventti on vasta sunnuntaina, mutta me PEPP:illä otamme pienen varaslähdön ja julkaisemme jo tänään ensimmäisen osan meidän joulukalenteria! 🎅🤶

Joka perjantai jouluun saakka julkaisemme Facebookissa ja PEPP:in uunituoreella Youtube-kanavalla uuden videon. Emme paljasta liikaa mistä videot kertovat, mutta aiheet liittyvät päihdekasvatukseen aikuisten näkökulmasta. Kaikki videot löytyvät sekä suomeksi että ruotsiksi, ja otamme mielellään vastaan palautetta videoista. ✨✨

Osa yksi, olkaa hyvät!

– Projektipäällikkö Sanna ja harjoittelija Lilli


På söndag är det första advent, men redan i dag tjuvstartar vi på PEPP lite och publicerar den första delen i vår egen julkalender! Varje fredag fram till jul kommer ett videoklipp upp här på Facebook och PEPPs nystartade Youtube-kanal. 🎅🤶

Vi ska inte avslöja för mycket om vad klippen handlar om, men de tangerar vad vuxna kan tänka på när det kommer till att förebygga rusmedelsanvändning bland barn och unga. Alla videoklipp kommer att finnas på finska och på svenska, och vi tar gärna emot feedback. ✨✨

Del ett, varsågoda!

- Projektledare Sanna och praktikant Lilli