PEPP:in joulukalenteri, osa 4 | PEPP:s julkalender, del 4

Neljäs adventti ja jouluaatto lähestyy... ✨🤶🎅

…ja siksi tänään ei julkaista vain yhtä, vaan kaksi videota PEPPin joulukalenterissa! Videoiden aiheena on mitä aikuiset voivat tehdä, jos on huolissaan lapsesta tai nuoresta. Osa yksi on suunnattu vanhemmille, ja osa kaksi aikuisille, jotka tekevät töitä lasten ja nuorten kanssa. 💁‍♂️🙋‍♀️

PEPP toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! ❤️


Fjärde advent och julafton närmar sig... ✨🤶🎅

...och därför publiceras idag inte bara ett - utan två videoklipp i PEPPs julkalender! Videoklippen handlar om vad man som vuxen kan göra om man har oro för ett barn eller en ungdom. Del ett är riktat till föräldrar och del två till vuxna som arbetar med barn och unga. 💁‍♂️🙋‍♀️

Vi på PEPP vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! ❤️